×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

RTL5

DroomHuisSpanje in Hollandse Makelaars aan de Costa nu te zien op Videoland

Huis kopen in Spanje?

Uw droomhuis staat hier! Maar Spanje is geen Nederland of België. Ontdek samen met ons waar en hoe u wilt wonen en bij wie u moet zijn om alles goed geregeld te krijgen zodat u een onbezorgde toekomst tegemoet gaat in dit prachtige land.

DroomHuisSpanje

Woningen in de kijker

236.000€

Begane grond direct gelegen aan de Serena Golf in Los Alcazares

Los Alcázares , Costa Cálida
 • 2
 • 2
 • 83,5m2

310.000€

3 slaapkamer begane grond appartement aan de Serena Golf in Los Alcazares

Los Alcázares , Costa Cálida
 • 3
 • 2
 • 114m2

218.000€

Modern appartement aan de Serena Golf in Los Alcazares

Los Alcázares , Costa Cálida
 • 2
 • 2
 • 83,5m2

265.000€

Modern appartement met 3 slaapkamers aan de Serena Golf in Los Alcazares

Los Alcázares , Costa Cálida
 • 3
 • 2
 • 105m2

330.000€

Penthouse met zicht op de golfbaan en zee in Los Alcazares

Los Alcázares , Costa Cálida
 • 3
 • 2
 • 142,5m2
Sleutelklaar

248.000€

INSTAPKLAAR: Appartement op de begane grond

Mar de Pulpí , Costa Almería
 • 3
 • 2
 • 89m2

Onze missie

Geregistreerd makelaar Costa Blanca Zuid
Wij van Droomhuisspanje streven altijd naar het hoogst haalbare. Dat weten onze klanten ook. De nieuwe wet in Spanje schrijft voor dat de eigenaar van een makelaarsbedrijf in het bezit van het Spaans makelaars diploma moet zijn. Dat vinden wij ook belangrijk, alleen wij streven naar meer. Wij van droomhuisspanje vinden dat elke werknemer van het bedrijf een makelaarsdiploma moet halen. Al was het alleen omdat dit respectvol is naar de klant toe. En het is ons dan ook gelukt. Nu is iedereen op kantoor in het bezit van het wettelijk verplichte makelaarsdiploma. 

En dat maakt ons uniek en het enige kantoor in de Costa Blanca Zuid waar elk teamlid in het bezit is van een geldig Spaans diploma.

Met onze jarenlange ervaring helpen wij klanten om hun droomhuis in Spanje te vinden. Wij begeleiden iedereen door het hele proces en tot ver daarna. Wij zijn ons bewust van alle facetten die belangrijk zijn voor jou als klant, zoals; bouwkwaliteit, ruimte, afstand kust, uitzicht, mooie keuken etc. Wij geven de klant ook houvast bij alle praktische zaken die daar om heen belangrijk zijn zoals; locatie, de juiste plek voor jou als persoon, tv aansluiting, wifi, witgoed, airco´s, tuinaanleg etc. Uiteraard begeleiden we onze klanten ook met het vinden van een betrouwbare advocaat, notaris, bankmanagers. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer betrouwbaar netwerk opgebouwd. Het Droomhuis team neemt al uw zorgen uit handen en dat in het Nederlands, dat is wel zo makkelijk. Wij updaten wekelijks onze prijzen, vind je ergens anders een goedkopere prijs dan betekent dit dat die prijs niet correct is aangepast aan de huidige beschikbaarheid. Wij garanderen de steeds de laagste prijs.

Recensies

DroomHuisSpanje
Raymond Kool

Vanaf het eerste moment tot en met vandaag zo geweldig fijn , persoonlijk en professioneel geholpen om onze droom waar te maken door het gehele team en hun aanbevelingen. Mega dank je wel en hasta la Proxima . Via Facebook ...

DroomHuisSpanje
Johan & Gea

Nynke, Jelco en Bennie hebben ons geweldig geadviseerd en geholpen bij de aanschaf van ons appartement in Mar de Pulpi. Ook na de aankoop hebben zij ons geholpen met allerhande zaken om alles in goede banen te leiden. Het mooie is dat zij de eigen ervaringen inzetten om de...

DroomHuisSpanje
Robert & Bianca

Wij hebben een appartement gekocht in Andalucia Mar de Pulpi via DroonhuisSpanje. De manier waarop zij werken is werkelijk fantastisch. Ze hebben ons goed begeleid vanaf de oriëntatie tot en met de koop en zelfs daarna. We zijn erg tevreden met de manier van werken en...

DroomHuisSpanje
Yvonne Zwaagstra

Begeleiding voor, tijdens en na de aankoop van je (nieuwbouw) woning is echt super! Geen vraag is te gek en ze gaan voor je aan de slag. Heel betrouwbaar en toegankelijk bedrijf. Denken met je mee en zijn realistisch. Echt een aanrader voor als je je droomhuis zoekt. Wij wonen...

Nieuwsbrief

Subscribe

* indicates required

Kies alle manieren waarop u wilt horen van DroomHuisSpanje:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Whatsapp icon Whatsapp