×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Werkwijze

Wij zijn er nog echt voor de mensen 

Droomhuisspanje is al jaren een bekend gezicht in de regio. We hebben al zoveel tevreden klanten geholpen met het vinden van hun droomhuis. Dit gaat niet zomaar, dit moet je verdienen. Maar hoe kunt u als klant de bomen door het bos nog zien. Hier zijn de belangrijkste punten.

  • Kantoor ter plaatse
  • Gecertificeerd makelaars kantoor (bij wet verplicht)
  • Meer dan 10 jaar actief in de regio
  • Uitgebreid en betrouwbaar netwerk
  • Wij begeleiden u van A tot Z in uw eigen taal
  • Aanwezig op verschillende evenementen
  • Duidelijke aanpak, betrouwbare bouwbedrijven
  • Toezicht & inspecties op bouwproces
  • Spreken Spaans, Nederlands, Engels, Duits en Frans

De belangrijkste 3 stappen

1 – Keuze voor de regio
2 – Wensen, type woning, locatie, aantal slaapkamers, faciliteiten
3 – Regio bezoeken; dit kan door onze gratis inspectie trip. Hier begeleiden wij u een aantal dagen bij de zoektocht naar uw droomwoning.

Wij hebben een duidelijke en eerlijke werkwijze en dankzij een goede voorbereiding slagen 2 van de 3 bezoekers in het vinden van hun droomwoning.
De aftersales zijn belangrijk onderdeel en de kracht van onze werkwijze. Van koopcontract, juridische zaken, verzekeringen, internet wij helpen u overal mee. Zodat u zonder zorgen de eerste stappen in het nieuwe avontuur kunt zetten.

VEEL GESTELDE VRAGEN
– NIE nummer, dit is een identificatie nummer die u als klant moet hebben om een huis te kopen.
– Advocaat (gestor), deze heb je echt nodig om het proces goed te laten verlopen. De advocaat regelt; nie nummer, papier check, bank rekening openen, water & elektra aansluiting, contracten controleren.
– Notaris, de notaris stelt de volmacht op die de advocaat nodig heeft om u te begeleiden in het proces. En de overdracht wordt getekend bij de notaris.
– Heb ik een makelaar nodig, er komt zoveel bij kijken om de juiste informatie te verkrijgen en daar heeft u echt een betrouwbare makelaar bij nodig. Een makelaar heeft het netwerk om uw proces vloeiend te laten verlopen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze begeleiding.
– Hypotheek, u kunt in Spanje een hypotheek aanvragen, dit is doorgaans geen probleem. De makelaar zal u daarmee begeleiden.

Whatsapp icon Whatsapp