×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Inspectie bezoek

Bezoek aan ons

DroomHuisSpanje biedt uitgebreide één-op-één inspectiebezoeken aan,  voor het bekijken van woningen uitsluitend met ons. Er is geen sprake van hoge druk tijdens onze reizen en we zullen ervoor zorgen dat je de beste aanbiedingen van woningen aan de Costa Blanca Zuid, Costa Cálida & Costa Almeria te zien krijgt.

Wie is DroomHuisSpanje

Wij zijn een van de weinige agentschappen op dit moment die misschien de beste deals vanuit bank wederverkoop en nieuwbouw woningen kunnen aanbieden. Aangezien wij exclusieve contracten met banken en projectontwikkelaars hebben garanderen wij dat de klant het beste te zien krijgt.

Hoe lang moet je blijven?

We raden klanten aan om 3 dagen en 2 nachten over te komen, tenzij ze eerder geweest en weten precies wat ze zoeken.
Als het mogelijk is een doordeweekse dag veel beter dan het weekend, zodat wij u kunnen laten kennismaken met de plaatselijke advocaten en banken indien nodig.

Waar zullen we verblijven?

Onze klanten verblijven in één van de 3/4 sterren hotels in het gebied waar wij woningen gaan bezoeken. 

Wat gebeurt er tijdens een inspectiebezoek?

Een van de werknemers van DroomHuisSpanje gaat met de klant de volledige 3 dagen mee op pad. Tijdens uw bezoek zullen wij tonen wat het beste aansluit op uw wensen en budget. Veel van deze woningen en aanbiedingen zijn exclusief voor DroomHuisSpanje en kan niet worden verkocht door andere agenten. Wat wel eens verwarrend kan werken als u het internet na speurt.
We begeleiden u door het gehele proces, daardoor is het heel belangrijk om even een paar minuten woorden te wisselen met een advocaat, notaris of banken. Wij kunnen u helpen met het openen van een bankrekening en kunnen u in contact brengen met lokale banken om hypotheken te bespreken indien nodig. ’s Avonds wordt u overgelaten om van het prachtige klimaat in Murcia te genieten en heeft u de tijd om alle gedachten en invloeden nog even op een rijtje te zetten.

Is er iets wat ik moet doen voordat het bezoek?

Als u een hypotheek nodig heeft wordt er geadviseerd om vooraf goedkeuring te krijgen voordat u bezoekt. Neem contact met ons op en wij kunnen u in contact brengen met de beste lokale banken. Het hebben van pre-goedkeuring geeft je vertrouwen om uw ideale woning te reserveren tijdens uw bezoek in de wetenschap dat de hypotheek wordt goedgekeurd.

Hoe kan ik mijn bezoek te regelen?

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en het regelen uw bezoek. Voordat u contact met ons op neemt is het de moeite waard een kijkje te nemen in uw agenda en de beschikbaarheid van vluchten, zodat u een goed idee heeft wanneer u kan overkomen. U kunt het beste vliegen op de luchthavens Alicante of Murcia. 

Wat moet ik meenemen?

Als u besluit om een koopwoning te reserveren kunt u betalen per credit / debit card of overschrijving. Uiteraard heeft u uw paspoort al bij u.

Wat als ik met andere agenten rond ga kijken tijdens mijn bezoek?

Dit is geen probleem voor ons en we kunnen nog steeds voldoen om u onze woningen te laten zien, maar dan is de accommodatie en vervoer voor eigen rekening.

De DroomHuisSpanje garantie

* Makelaar met meer dan 10 jaar ervaring verkoop.
* Wij werken al jaren samen met betrouwbare projectontwikkelaars en ook met goede advocaten en notarissen.
* Wij staan bekend om onze goede voorbereiding, u weet als klant precies wat u gaat bekijken en ook in uw aangegeven budget.
* Vanwege de goede contacten met de projectontwikkelaars zijn alle afspraken van de bezichtigingen van te voren geregeld.
* We garanderen dat de bezochte projecten nagekeken zijn door onze advocaat en dat er altijd bankgaranties gegeven worden.
* Wij wonen ter plaatse en daardoor zijn wij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen iets wat onmogelijk is als de makelaar in België of Nederland woont.
* DroomHuisSpanje is op de hoogte van Spaanse wetgeving en reglementering in de verschillende regio´s

 

Whatsapp icon Whatsapp