×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Recensies

DroomHuisSpanje

Raymond Kool (Nederland)

Vanaf het eerste moment tot en met vandaag zo geweldig fijn , persoonlijk en professioneel geholpen om onze droom waar te maken door het gehele team en hun aanbevelingen. Mega dank je wel en hasta la Proxima .

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Johan & Gea (Nederland)

Nynke, Jelco en Bennie hebben ons geweldig geadviseerd en geholpen bij de aanschaf van ons appartement in Mar de Pulpi. Ook na de aankoop hebben zij ons geholpen met allerhande zaken om alles in goede banen te leiden.
Het mooie is dat zij de eigen ervaringen inzetten om de klant te helpen, goed bereikbaar zijn en erg snel en adequaat reageren. Wij bevelen ze van harte aan!
Hartelijke groet, Gea en Johan

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Robert & Bianca (Nederland)

Wij hebben een appartement gekocht in Andalucia Mar de Pulpi via DroonhuisSpanje.
De manier waarop zij werken is werkelijk fantastisch.
Ze hebben ons goed begeleid vanaf de oriëntatie tot en met de koop en zelfs daarna.
We zijn erg tevreden met de manier van werken en raden zeker deze makelaar aan. Zeer vriendelijk en heel behulpzaam.

Via Google

DroomHuisSpanje

Yvonne Zwaagstra (Nederland)

Begeleiding voor, tijdens en na de aankoop van je (nieuwbouw) woning is echt super! Geen vraag is te gek en ze gaan voor je aan de slag. Heel betrouwbaar en toegankelijk bedrijf. Denken met je mee en zijn realistisch. Echt een aanrader voor als je je droomhuis zoekt. Wij wonen nu met veel plezier in Spanje

Vía Google

DroomHuisSpanje

Ab Jan & Petra (Nederland)

Wij zijn in maart 2022 voor de tweede keer naar de secondhome beurs in Utrecht geweest en hebben aldaar na een lange oriëntatieperiode onder anderen een afspraak gemaakt met Nynke voor een bezoek in juni 2022. Vooraf kregen we, naar aanleiding van onze wensen, via de mail, al vele woningen te zien die mogelijk interessant voor ons konden zijn. Vooral op basis daarvan zijn we twee dagen met Jelco op pad geweest om een aantal appartementen daadwerkelijk te bezichtigen. Jelco wist vrij snel te doorgronden wat onze wensen waren, waardoor we op de tweede dag ons Droomhuis vonden en hebben we inmiddels gekocht. Een indruk van onze eerste dag met Jelco en zijn werkwijze is terug te zien in het programma van RTL 5 Hollandse makelaars aan de Costa. In het verdere traject rondom de koop en inrichting van onze woning zijn wij verder zeer goed ondersteund door Nynke, maar ook door Bennie, die altijd bereid was onze vragen te beantwoorden. Het team wil echt alles voor je uitzoeken, waarvoor onze dank. Wij kunnen dit makelaarsteam van harte aanbevelen.

Via Google

DroomHuisSpanje

Janusz & Beata (Nederland)

We found our Dream House in Spain! It is in Mar de Pulpi and thanks to the Droom Huis Spanje team.
Jelco helped us to find a house fulfilling our requirements. Nynke was patient enough and helped us a lot with the pre and post-sales process. Bennie was perfect in the house inspection activities before and after the handover while we were not in Spain.
You are a really professional and we can always advise your services to anybody. Thank you very much!
Beata & Janusz

DroomHuisSpanje

Martijn & Roos (Nederland)

Het hele traject super fijn contact gehad met Nynke en Jelco. Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel, zijn eerlijk en denken met je mee. Kortom een top ervaring en wij zijn nu in het bezit van een huis in Spanje! Nogmaals bedankt!!

DroomHuisSpanje

Peter & Irene (Nederland)

In de laatste maanden van 2022 hebben wij fijn en informatief mail en telefonisch contact gehad met Jelco en Nynke van Droomhuis Spanje.
In januari 2023 zijn wij naar Spanje afgereisd om een aantal woningen te bezichtigen.
Jelco en Nynke hadden een aantal woningen naar onze wensen geselecteerd uit hun portefeuille.
Uiteindelijk hebben wij ons droomhuis in Spanje gevonden door de inspanningen van Jelco en Nynke.
Tijdens onze zoektocht zijn wij erg goed begeleid. Er werd goed ingespeeld op onze wensen. Ook was de nazorg erg prettig en zeer goed geregeld. Je wordt door Droomhuis Spanje volledig ontzorgt.
Hierbij willen wij dan ook het hele team van Droomhuis Spanje bedanken voor de fijne samenwerking.
Groeten,
Peter en Irene

Via Google 

DroomHuisSpanje

Maikel & Manon (Nederland)

Januari 2023 in contact gekomen met Nynke en Jelco voor onze zoektocht naar ons droomhuis in Spanje. En samen met Nynke en Jelco gevonden
Hun service, behulpzaam, kennis en vakbekwaamheid is top!
Ze staan altijd voor je klaar voor al je vragen e.d.
Sinds een paar dagen hebben wij de sleutel van ons appartement in Villamartin, Orihuela Costa. En we zijn meer dan tevreden!!!!

Via Google 

DroomHuisSpanje

Michael & Jacques (Nederland)

Sinds 2 weken zijn wij eigenaar van een mooi appartement in de wijk Villamartin, Orihuela. we hebben het appartement op afstand gekocht, maar door de goede begeleiding en snelle communicatie hadden, en hebben we dit project met droomhuisspanje als zeer prettig en proffesioneel ervaren. Dank jullie wel voor de fantastische begeleiding.

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Ivo & Joyce (Nederland)

Nynke, Jelco en Bennie hebben ons super fijn geholpen in de zoektocht naar ons Spaanse droomhuisje. We zijn goed begeleid in de zoektocht , de aankoop maar ook daarna staan ze voor je klaar om je vragen te beantwoorden! Inmiddels vieren we onze eerste vakantie in ons appartement in Mar de Pulpi en we zijn er erg blij mee! DroomHuisSpanje bedankt !

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Annuska & Martin (Nederland)

Het was een hele stap en er komt veel op je af, maar iedereen bij Droomhuisspanje staat voor je klaar en begeleidt je door het proces. Het mailcontact met Nynke, vooraf gaf al een vertrouwd gevoel. Uitgebreide, vriendelijke mails met net iets meer info dan wat je eigenlijk vroeg. Vervolgens de bezichtigingen met Bennie; heel relaxed, en informatief. Niet alleen kijkend naar het appartement, maar ook naar de omgeving en je wensen.
Na het 'ja-woord' blijven ze beschikbaar en is geen enkele vraag te veel.
Dank je wel Bennie, Nynke en Jelco.

Via Facebook
 

DroomHuisSpanje

Ella & Nick (Nederland)

Inmiddels zijn wij trotse eigenaren van een woning in San Miguel de Salinas.
Nynke, Jelco ontzettend bedankt voor de begeleiding! Jullie hebben ons vanaf dag 1 bijgestaan zowel met de zoektocht als de snelle aankoop!
Super blij met team DroomhuisSpanje!!!
Groetjes Ella & Nick
 

DroomHuisSpanje

Koen & Joyce (Nederland)

Vanaf begin af aan erg fijn contact gehad met Nynke, Jelco en Bennie bedankt daarvoor!!
Zij hebben ons erg goed geholpen in onze zoektocht naar ons droomhuis waardoor wij in staat waren het te kopen en het pas later te bekijken. Toen wij eenmaal in Spanje waren zijn wij door het team rondgeleid door de omgeving en hebben wij het huis mogen bekijken, geheel verzorgd door Droomhuisspanje.
Het team staat altijd voor je klaar, tijdens het hele proces van zoektocht naar aankoop tot aftersales.
Kortom wij zijn zeer tevreden!
Groetjes K&J
 

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Leonard & Lisette (Nederland)

Wij wilden ons oriënteren om een huis of appartement in Spanje te kopen. En we hadden een droom voor ogen, die we goed onder woorden konden brengen. Alleen, wij twijfelden of dit droomhuis wel bestond. Toen Jelco ons verhaal hoorde, wist hij echter gelijk, wat hij ons wilde laten zien. En dat was op een locatie die eigenlijk niet in ons lijstje voorkwam. De suggestie van Jelco bleek bij het eerste bezoek een schot in de roos. De rondrit langs alternatieve locaties gaf ons nog meer de overtuiging wat we wel en niet wilden.
Na het eerste bezoek heeft vooral Bennie ons begeleid. We waren onder de indruk van zijn kennis en objectiviteit. Alles wat hij zegt en doet klopt. En als hij ergens niet van overtuigd was, uitte hij dat ook. Integer en zonder opdringerig te zijn en met veel geduld, stond hij steeds voor ons klaar.
Het is een fantastisch team: de enthousiaste en extroverte Jelco, de rustige, slagvaardig handelende en precieze Bennie, en Nynke als stille drijvende kracht achter de schermen, die alles goed regelde inclusief het vervolg. Wij raden het team van Droomhuis in Spanje van harte aan voor eenieder die een huis of appartement zoekt aan de Costa Calida of Costa Blanca.
Niet alleen om de geschikte woning te vinden, maar ook vanwege de volledige service en ontzorging voor, tijdens en na de aankoop. Wij gaan binnenkort voor het eerst naar ‘ons’ appartement, en weten nu ook hoeveel er rondom zo’n aankoop nog geregeld en georganiseerd moet worden. Ook in die fase hebben we volledig beroep kunnen doen op het team. Ideaal (en eigenlijk onmisbaar eten we nu!) als je zelf nog in Nederland woont en verblijft.

Leonard Jansen en Lisette Sickmann.

Via Google

DroomHuisSpanje

Astrid (Nederland)

Je kan beter vragen, wat beveel je niet aan... kort antwoord is dan niets.
Het is een genot om je DROOMHUIS IN SPANJE onder jullie perfecte begeleiding te zoeken en dan ook te vinden.
Jullie zijn uitermate goed op de hoogte van wat er te bieden is, goede contacten met bouwers, banken, advocaten etc.
Hierdoor hele korte lijntjes en snel resultaat.
Daarnaast hebben jullie al gauw een goed inzicht van wat de klant nu eigenlijk wilt, waardoor er geen onnodige tijd met het zoeken naar verspild wordt.
Mij advies is dan ook aan een ieder die op zoek is, twijfel niet langer en laat je door het uitstekende team van DROOMHUIS SPANJE begeleiden.

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Karin Elders (Nederland)

Deze mensen begrijpen wat je nodig bent. Staan ook klaar na aankoop van jullie droomhuis in Spanje om je te helpen met allerlei vragen. Ervaringsdeskundigen met gevoel voor de mens! Voor iedere prijsklasse zijn er mogelijkheden. Vraag ernaar!

Via Facebook

 

DroomHuisSpanje

Loes de Boer (Nederland)

DroomHuisSpanje hebben mij prima geholpen.
Het was van A tot Z een heel fijne ervaring.
Jelco, Nynke en Bennie heel erg bedankt voor alle hulp

Via Google

DroomHuisSpanje

Dennis (Nederland)

Na veel gelezen te hebben wat je allemaal kan tegen komen bij de aankoop in Spanje. Het ook echt allemaal tegen gekomen. Maar Droomhuis Spanje is een makelaars kantoor die je helemaal van A tot Z aan de hand neemt en zorgt dat alles goed verloopt.
Nynke en Jelco bedankt voor de hele goede service.
gr
Dennis &Ingrid

Via Facebook

 

DroomHuisSpanje

Randolf (Nederland)

Vanaf het begin goed begeleid. Zeer persoonlijk en altijd bereikbaar voor vragen danwel opmerkingen! Kundig en professioneel. Buiten dit alles om nog zeer vriendelijk.

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Cor Kramp (Nederland)

Het zit zo. Als je een appartement wilt kopen aan de Costa Calida dan zoek je een betrouwbare makelaar. In mijn contacten met de mensen van Droomhuis Spanje bleek al snel dat er een `` warme `` deken lag over de communicatie. Een appartement kopen vanaf een video kan alleen maar als je blind vertrouwen hebt in die partner. Welnu......een zeer geslaagde act bleek het te zijn. Mede dankzij Jelco Oosterhof Nynke en met name Bennie ben ik uitermate tevreden en blij met mijn appartement op het Condado de Alhama park. Niet allen voor- maar ook tijdens en zeker na de aankoop van dit appartement staan zij voor mij klaar om me te helpen.
Muchas gracias.
 
DroomHuisSpanje

Frank Tichelaar (Nederland)

Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van een appartement aan een golfbaan met uitzicht op de bergen. De kennis, toegankelijkheid, enthousiasme, de korte lijnen, het nakomen van afspraken en de betrouwbaarheid van Jelco en Nynke heeft er voor gezorgd dat ik niet lang heb hoeven nadenken om een droom te laten uitkomen. Ik raad iedereen aan bij interesse voor een huis in Spanje om contact op te nemen met Jelco en Nynke. Bedankt!

Via google 

DroomHuisSpanje

Jan & Hieke (Nederland)

Nynke en Jelco zijn fijne mensen en goed met hun werk bezig. We hebben het als zeer prettig ervaren. In de zomer van 2020 hebben we samen naar huizen gekeken. Door de corona konden we niet nog een keer gaan kijken, maar dank zij de goede begeleiding hebben we een huis gekocht. De verdere begeleiding en hulp die ze aanbieden is niet opdringerig maar zeer professioneel. We hopen veel te kunnen genieten van het huis
Jan en Hieke
 
 
DroomHuisSpanje

Annelies van der Lans (Nederland)

Wij kunnen Jelco en Nynke aan een ieder aan bevelen. Ze luisteren naar je wensen en gaan hier goed mee om. Komen niet met voorbeelden die net wat boven het
aangegeven budget liggen. Bij het aandragen van huizen van onze kant kregen we een hele fijne terugkoppeling waarom het ene beter geschikt was dan het andere. Informatie die echt van belang is wil je een tevreden klant worden. Ook het bezichtigen van woningen ging allemaal soepel en hebben we genoten van alle info die we kregen. We zijn echt gevallen voor het Spaanse huis en konden er meerder malen naar toe om te bezichtigen. Goed geregeld en heel ontspannen is het allemaal verlopen. Nu trotse eigenaars en zodra het kan gaan we er van genieten met volle teugen. Bedankt voor jullie inzet en positieve werkwijze.
 
DroomHuisSpanje

Jerry Liem (Nederland)

Persoonlijke benadering van in ons geval vooral Bennie en Nynke. Geduldig, niet pusherig en vooral betrokken. We hebben de pech de oplevering midden in het 'corona tijdperk' te hebben gehad, dus voorlopig spannend wanneer we eindelijk richting ons appartement kunnen. Voor een Droomhuis in Spanje kan ik Droomhuisspanje alleen maar hartelijk aanbevelen!! Hopen snel in Spanje langs te komen en eens te proosten op onze succesvolle aankoop!

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Tanne Vermeulen (Nederland)

We hebben lang geleden kennis gemaakt met meerdere makelaars in deze omgeving.
De enige die toen echt eerlijk antwoorden en een goed gevoel gaven, waren Nynke en Jelco. Fijn dat we nu ook weer met jullie verder konden zoeken.
Ondertussen hebben we een huisje via Droomhuisspanje gekocht.
Dank voor jullie goede zorgen en fantastische begeleiding!!
Als je een fijne, serieuze begeleiding zoekt, Nynke en Jelco zijn top!
 
DroomHuisSpanje

Wilbert & Antoinette (Nederland)

Wij willen jullie bedanken voor het begeleiden bij de aankoop van ons droomhuis in Spanje. Nynke speciaal bedankt voor jouw fantastische ‘oor’ voor alles waar wij mee komen. Je heerlijke rustige uitstraling en je adequate antwoorden en handelen altijd. En Jelco: jij bedankt voor je eerlijkheid en doortastendheid. Zonder dat hadden wij niet binnen twee dagen kunnen kopen in ons onbekend gebied.

DroomHuisSpanje

Jan & Els Borsboom (Nederland)

Ons avontuur: in 2018 maakten we kennis in Utrecht op de beurs met DroomhuisSpanje te weten Jelco,Nynke en Bennie. Met ons budget werden we door de grote project-ontwikkelaars uitgelachen en die staken geen energie in ons. Hoe anders bij DroomhuisSpanje, alle tijd en supereerlijk en zij hebben de stelregel: voor iedere beurs is er een woning ! Wij moesten voorlopig nog werken maar we hadden nu een beetje een idee op wat er allemaal bij kwam kijken. In november 2019 zijn wij naar de Costa Calida gevlogen en hadden een afspraak met Jelco, hij had wat huizen en appartementen voor ons uitgezocht en daarnaast zeeen van tijd voor ons uitgetrokken( met koffie) en luisterde heel goed naar onze wensen, binnen twee dagen werden we verliefd op een superleuk huisje, waar wel het nodige aan moest gebeuren, maar dik binnen ons budget, wij helemaal blij. Nog blijer werden we toen Nynke in twee dagen tijd voor ons een Nienummer had, een bankrekening, een advocatenkantoor en een notaris, bovendien heeft ze in de maanden die volgden echt alles geregeld m.b.t. De verbouwing, airco’s,kachel,schoonmaak , noem maar op , wij hoefden dit alles niet te betalen en dat met ons bescheiden budget! Nu wonen we sinds twee maanden hier en nog mogen we bellen als er iets is, zo blij met hun. We willen hiermee zeggen dat ook met niet zoveel geld er altijd wat te koop is en met deze superbegeleiding kan je het echt doen. Heel veel dank aan DroomhuisSpanje.

DroomHuisSpanje

Sindy van Canegem (Nederland)

We hebben dankzij droomhuisspanje ons plekje in de zon gevonden. Goede uitleg, vriendelijk, goede partners als advocaat, goede uitleg. We bedanken dus hierbij nog eens extra Nynke en Jelco

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Alain & Hilde (België)

Eerlijke en fijne mensen die helemaal niet dwingend met je op stap gaan om je droomhuis te vinden! Begeleiding was TOP; we hebben veel geleerd, gezien en erg
genoten van onze dagen in jullie gezelschap. Ook het 'after-gedeelte' verzorgen jullie met veel plezier en goede service!
Tot binnenkort Nynke, Jelco en Bennie!
 
DroomHuisSpanje

Johan & Annick (België)

17 jaar gewikt, gewogen en nagedacht 3 dagen op stap met Jelco, Nynke en Benny en ons droomhuisje gevonden, topservice, alles erop en eraan van aankoop tot oplevering en in eigen taal!!!! Wij zijn super tevreden!!!

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Jean & Magda (België)

Heel tevreden, zeer behulpzaam ook heel goede dienst na verkoop!

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Edith & Frank (Nederland)

Eerlijk, behulpzaam, goed luisteren naar wat je wil, geduldig, niets is te veel, en super sociaal ❤ geen negatieve druk of on eerlijke informatie. Wij geven ze een dikke 10+

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Etienne de Coster (België)

Topmensen die echt luisteren naar uw behoeftes zowel van stijl ligging en prijsklasse zonder druk te zetten op geen enkel gebied. Je wordt perfect begeleid en geholpen en het totale plaatje klopt zonder verrassingen achteraf.Dienst na verkoop is eveneens uitmuntend, geen enkele vraag is teveel en hulp waar nodig.Zoek niet verder naar makelaars hier ben je op de juiste plaats!!

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Dick & Brenda (Nederland)

Door hun persoonlijke aanpak, expertise, enthousiasme en een professioneel netwerk, hebben wij onze droom waargemaakt en een appartement in de Costa Calida gekocht. Niets is Jelco en Nynke te veel, voor, tijdens en na de aankoop. Ontzettend bedankt voor alles!

Via Facebook

Whatsapp icon Whatsapp