×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Over ons

Droomhuisspanje verkoopt een lifestyle
DroomHuisSpanje is een hardwerkend familie bedrijf die voor iedereen klaar staat. Het team bestaat uit oprichter en agent Jelco Oosterhof, partner van Jelco en verantwoordelijk voor de voorbereiding en het eerste mailcontact Nynke Betten en vriend van de familie Bennie Witte die op zijn beurt de after sales op zich neemt. Jelco en zijn gezin emigreerde zo´n 14 jaar geleden en zijn nu al ruim 10 jaar actief in het Spaanse Vastgoed. Door het goed zorgvuldig opgebouwde netwerk en eigen ervaring is dit de ideale gouden combinatie. Die tijd heb je ook nodig om een goed netwerk op te bouwen dat red je niet in 4/5 jaar. In 2022/23 is dan ook de kroon op het jarenlange harde werken gezet door de prijs te winnen van Best Luxury Real Estate Invest Company Region Costa Blanca South and Costa Calida te winnen. Dit wil zeggen dat DroomHuisSpanje heeft bewezen de beste te zijn op het gebied van investeren in vastgoed in Spanje. In 2023 kwam daar ook nog eens het goed bekeken tv programma Hollandse Makelaars aan de Costa bij. En het bleek wel dat Droomhuisspanje populair was onder de kijkers want in aflevering 3,7 & 8 waar het team in voor kwam werd uiteindelijk het best bekeken. Wij willen dat klanten hier als een god onder de zon leeft in een prachtige woningen. Alles moet kloppen.


Wij maken al meer dan 10 jaar dromen waar.

De kracht van droomhuisspanje is de goede vooranalyse en die taak is voor Nynke weggelegd. Door goed te luisteren en te inventariseren wat onze klanten willen zijn wij er tot nu altijd in geslaagd om voor elke
klant het perfecte droomhuis te vinden. De specialisatie is dat het hele team is ingericht op de daarbij behorende kwaliteit om zo de juiste locatie bij de vraag te vinden. Dit kan gaan om investeren en rendament behalen, emigreren of een heerlijk tweede huis om zelf van te genieten. Onze passie is dan ook het realiseren van de droom van de klant, dat waar we het allemaal voor doen. En daarnaast zijn wij altijd bereikbaar ook ver na de aankoop, onze filosofie is dan ook eens een droomhuis klant altijd een droomhuis klant. Wij verkopen de perfecte lifestyle en daar gaat het om in het leven, investeren in jezelf zodat je het meeste uit je eigen leven kan halen. Een ander veel gehoorde reactie van klanten is ook; op alle vragen krijg je een duidelijk en eerlijk antwoord. Team droomhuis is zeer direct en recht door zee.

Uw Nederlandstalige makelaar voor de Costa Blanca Zuid, Costa Cálida & Costa Almeria. Professioneel advies, maatwerk, passie en een toegewijde service kenmerken onze dienstverlening. Een erkend makelaarskantoor zoals DroomHuisSpanje is dan wel zo belangrijk. Spanje heeft een open markt wat vastgoed betreft en om dan terug te vallen op een eerlijk en professioneel makelaars kantoor is dan wel zo prettig. Weet u hoe de makelaardij in Spanje werkt? Iedereen, elk makelaarskantoor heeft in principe voor 99% hetzelfde aanbod. Elk appartement of elke villa die hier nu gebouwd wordt aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa de Almeria, maar mag niet meer door iedereen verkocht worden. In bepaalde regio´s waaronder de Costa Blanca moet de makelaar in kwestie in het bezit zijn van een geldig Spaans makelaars dipoma. Veel makelaars schemeren dat ze aangesloten zijn bij NVM & BIV maar dit is dus niet rechtsgeldig en daardoor strafbaar. Dus afspraken maken met meerdere kantoren heeft geen zin. Want wat kantoor A u toont de eerste dag, kan kantoor B u in principe de dag nadien niet meer tonen en dus heel zeker niet verkopen.

Ons team

Jelco Oosterhof - DroomHuisSpanje
Jelco Oosterhof
Algemeen Directeur
info@droomhuisspanje.nl
Nynke Betten - DroomHuisSpanje
Nynke Betten
Klantenservice
info@droomhuisspanje.nl
Bennie Witte - DroomHuisSpanje
Bennie Witte
Aanbod & Aftersales
bennie@droomhuisspanje.nl
Marianna Reitsma - DroomHuisSpanje
Marianna Reitsma
Aanspreekpunt Nederland
administratie@droomhuisspanje.nl
Whatsapp icon Whatsapp