×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant - DroomHuisSpanje
30 Afbeeldingen

Appartement met 3 slaapkamers en prachtig uizicht op zee in Gran Alacant

Prijs 399.000€

Gran Alacant - Costa Blanca Zuid
Ref: TWIC-3
  • Slaapkamers
  • Badkamer(s)
  • 97,70 m2
Energie certificaat: B

Prachtig nieuw project van appartementen met 2 en 3 slaapkamers en uitzicht op zee in Gran Alacant. Met een directe toegang tot het strand van El Carabassi en zeer dicht bij het winkelcentrum. Het project is ideaal gelegen met de steden Alicante en Santa Pola binnen een paar minuten rijden met de auto. Het vliegveld in Alicante is binnen 15 min rijden te bereiken.
De appartementen hebben grote terrassen, privétuinen en een prachtig uitzicht op de zee. Sommige appartementen hebben een eigen tuin, andere hebben grote terrassen en er zijn penthouses met een eigen dakterras beschikbaar. Alle woningen hebben een garageplaats met pre-installatie voor het opladen van elektrische voertuigen en een berging. 
Alle woningen hebben geinstalleerde airconditioning (warm / koud). Het project heeft een groot gemeenschappelijke buitenruimte met een zwembad voor volwassenen en kinderen, een jacuzzi,  fitness apparaten, een fietsenstalling, tuinen en een kinderspeelplaats.

Download brochure

Vraag meer info aan

Nynke Betten - DroomHuisSpanje
Nynke Betten
Klantenservice
*
*
*

Specificaties

Zwembad
Gemeenschappelijk
Tuin
Gemeenschappelijk
Oriëntatie
-
Uitzicht
-
Parking
Garage

Oppervlaktes

Opp. woning
97,70 m2
Opp. terras
30,79 m2

Afstanden

Luchthaven Alicante
11,3 km
Strand
1,2 km
Golf
16 km

Details

  • Glasvezel internet
  • Warmtepomp boiler
  • Pre-installatie oplaadpunt auto
  • Airconditioning
  • Inbouwkasten
  • Lift
  • Rolluiken
  • Terras
  • Verlichting buiten/tuin

Gran Alacant

Gran Alacant ligt in het zuiden van het autonome gebied Valencia en ligt op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Alicante. Gran Alacant is een bekende vakantiebestemming in het zuiden van de provincie Alicante. Deze toeristische ontwikkeling is gebouwd over de “Cabo de...

Lees meer

Vergelijkbare woningen

Nieuw

378.000€

4 slaapkamer villa te koop op 800m van het strand in Aguilas

Águilas , Costa Cálida
  • 4
  • 3
  • 117,53m2
Nieuw

385.000€

Penthouse met privé dakterras en 3 slaapkamers in de Mar Menor

Mar de Cristal , Costa Cálida
  • 3
  • 2
Nieuw

325.000€

2 slaapkamer penthouse met dakterras in de Mar Menor

Mar de Cristal , Costa Cálida
  • 2
  • 2
  • 75m2
Whatsapp icon Whatsapp