×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Gran Alacant

Gran Alacant ligt in het zuiden van het autonome gebied Valencia en ligt op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

Gran Alacant is een bekende vakantiebestemming in het zuiden van de provincie Alicante. Deze toeristische ontwikkeling is gebouwd over de “Cabo de Santa Pola”, een groene zone, tussen het gebergte en strand van “Carabasí”. Het eiland van “Tabarca”, een voormalig toevluchtsoord van Barbarijse piraten en het natuurlijk park van de zoutmijnen zijn prachtige plekken om te bezoeken.

Er heerst het hele jaar door een middellands zeeklimaat, met een gemiddelde temperatuur van 18 graden.
Gran Alacant met ongeveer 10.000 inwoners is het hele jaar door een rustig gebied.

De Duinen van “Carabassi” is een ongerept en goed verzord gebied waar het belangrijkste strand van Gran Alacant te vinden is. Het strand is een lang, goudkleurig zandstrand met turqois en kristalhelder water. In deze kuststreek is er een grote passie voor watersporten zoals kitesurfen of windsurfen. 

Gran Alacant is gebouwd op een 100-tal meter boven de zeepsiegel en biedt daardoor wonderbare uitzichten over de kust. De regio beschikt over alle dagelijkse diensten en een groot winkelcentrum deze voldoen ruim aan alle behoeften van de bezoekers en inwoners.

Als u op zoek bent naar een natuurlijke en elegante plek, om te genieten van een rustige vakantie onder de spaanse zon, dan is Gran Alacant zeker een aanrader.

Woningen in Gran Alacant
Whatsapp icon Whatsapp