×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Record aantal verkopen

17 mei 2022
Record aantal verkopen

Het droomhuisspanje team heeft in de maand april een record behaald aan verkopen. ¨Dit heb ik nog nooit meegemaakt in al die jaren dat ik bezig ben in deze branche¨ zegt; Jelco Oosterhof.

Er worden verschillende redenen genoemd waarom er zoveel wordt verkocht. Reden 1 is, de corona pandemie heeft de ogen geopend en mensen realiseren zich ter dege dat ze nu leven. Reden 2 is de inflatie van dit moment, het geld op de bank levert een negatief rendament op. Reden 3 is, de overwaarde in de eigen woning. 

Ook steeds meer jongere gezinnen maken de stap om te emigreren. ¨Dit is echt een opvallend gegeven¨ geeft Jelco aan. ¨Wat ik hoor¨, gaat hij verder, ¨is dat jonge gezinnen geen vertrouwen hebben in de toekomst in Nederland voor hun kinderen¨.

Of is het gewoon een hype die ook voortkomt uit corona, 2 jaar blind staren vanuit huis op de computer en het ene mooie plaatje na het andere mooie plaatje bekijken. En willen we graag een reden hebben of beredeneren. De waarheid zal wel ergen in het midden liggen.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Wanneer beginnen de traditionele zomerkortingen in Spanje? - DroomHuisSpanje

Wanneer beginnen de traditionele zomerkortingen in Spanje?

MURCIA- Op 1 juli beginnen officieel de ‘rebajas de verano’ maar veel winkelketens en kleinere winkeliers besluiten vaak eerder te beginnen met de traditionele zomerkortingen. De traditie van lange wachtende rijen voor de deuren van de El Corte Inglés of bij andere ketens is niet...

5 juni 2022
Het is DroomHuisSpanje weer gelukt - DroomHuisSpanje

Het is DroomHuisSpanje weer gelukt

MURCIA- Het is team DroomHuis weer gelukt om de juiste droomwoning te vinden voor onze klanten. Na een drie-daagse trip en het bekijken van verschillende woningen en locaties, werd het op dag 3 duidelijk welke het moest worden. Ook deze klanten en zoals zo velen de laatste maanden ging hun voorkeur...

1 juni 2022
Whatsapp icon Whatsapp