×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

DroomHuisSpanje komt met exclusieve ZOMERAANBIEDING !!

13 juli 2022
DroomHuisSpanje komt met exclusieve ZOMERAANBIEDING !!

PRIJS: 105.000€ !!! ZOMERAANBIEDING !!

Volledig gemeubileerd !! appartement in gevestigd complex in Aguilas, regio Murcia. 
Alle appartementen komen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, ruime woonkamer grenzend aan de open keuken en via de grote glazen schuifdeuren komt u op het terras.

Deze unieke appartementen komen allemaal met een meubelpakket, witgoed, airco, verlichting en een parkeerplaats in de ondergrondse parking.

De meest zuidelijke stad van de regio Murcia is Águilas, grenzend aan Andalusië. De stad bestaat uit twee baaien die worden gescheiden door een rotsachtige landtong. Hier vindt u nog veel ongerepte verlaten stranden. Wandel door de stad en u wordt meteen verliefd op de Mediterrane charme. Laat u in het voorjaar betoveren door de grootste fiesta van de stad: het carnaval. De hele stad komt tot leven en u ziet de mooiste creaties voorbij komen. De weide omgeving wordt omringd door authentieke dorpjes en tomatenvelden.

Golfbaan in de regio

De Aguilon-golfbaan ligt in de buurt van Pulpi, in Almeria (Oost-Andalusië). Het baanontwerp is ongelooflijk spectaculair en iets heel bijzonders met meer dan 100 bunkers, 6 grote meren en een aantal natuurlijke ravijnen die samen het spelen van de baan een onvergetelijke ervaring maken.
De baan is ontworpen door Global Golf, een bedrijf een enorme ervaring op het gebied van golfontwerp en -constructie, waarbij 18 andere banen in heel Spanje zijn aangelegd, van Madrid tot Cadiz en over de Canarische Eilanden.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Wanneer beginnen de traditionele zomerkortingen in Spanje? - DroomHuisSpanje

Wanneer beginnen de traditionele zomerkortingen in Spanje?

MURCIA- Op 1 juli beginnen officieel de ‘rebajas de verano’ maar veel winkelketens en kleinere winkeliers besluiten vaak eerder te beginnen met de traditionele zomerkortingen. De traditie van lange wachtende rijen voor de deuren van de El Corte Inglés of bij andere ketens is niet...

5 juni 2022
Het is DroomHuisSpanje weer gelukt - DroomHuisSpanje

Het is DroomHuisSpanje weer gelukt

MURCIA- Het is team DroomHuis weer gelukt om de juiste droomwoning te vinden voor onze klanten. Na een drie-daagse trip en het bekijken van verschillende woningen en locaties, werd het op dag 3 duidelijk welke het moest worden. Ook deze klanten en zoals zo velen de laatste maanden ging hun voorkeur...

1 juni 2022
Whatsapp icon Whatsapp