×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

ACTION heeft eerste winkel in Murcia geopend

6 maart 2023
ACTION heeft eerste winkel in Murcia geopend

MURCIA – De inwoners van de Murcia regio kunnen sinds donderdag 2 maart naar de nieuwe ACTION winkel gaan in Alcantarilla. Daar heeft de Nederlandse keten aan de Avenida Príncipe nummer 69 de achtste winkel in Spanje geopend wat de tweede winkel buiten Catalonië is geworden. Op de parkeerplaats in de ACTION in Alcantarilla is plaats voor 66 auto’s terwijl de winkel aan 30 personen werk biedt. 

Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de meest betaalbare prijs.

Het is de achtste winkel in Spanje en de eerste ACTION in de Murcia regio. Deze vestiging is geopend in Alcantarilla en is 1.000 m2 groot.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Provincie Alicante wil diervriendelijker worden - DroomHuisSpanje

Provincie Alicante wil diervriendelijker worden

De provinciale overheid van Alicante heeft de campagne “Pet Friendly” gelanceerd, die wordt gepromoot door het Costa Blanca toeristenbureau. Het doel is om een nieuw toeristisch product te ontwikkelen dat gericht is op vakantiegangers met huisdieren, waarbij de...

18 april 2023
INFODAGEN VASTGOED IN SPANJE - DroomHuisSpanje

INFODAGEN VASTGOED IN SPANJE

De DroomHuisSpanje infodagen komen er weer aan!! Ons gemist op de afgelopen beurs, geen paniek. Kom naar de Droomhuisspanje infodagen over Spaans vastgoed. Wij bieden prachtige nieuwbouwprojecten aan in verschillende Costa´s. Er kan dan ook direct een GRATIS inspectie trip geboekt...

17 april 2023
Whatsapp icon Whatsapp