×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Waarom is Roldan zo populair onder de Nederlanders

10 mei 2024
Waarom is Roldan zo populair onder de Nederlanders
Waarom kopen er zoveel mensen in Roldan...

Roldan is een authentieke Spaanse plaats in de gemeente Torre Pacheco in de provincie Murcia.
Kenmerkend voor Roldan is het gezellige plein in het hart van dit dorp. Uiteraard is daar een kerk met barretjes aanwezig. Vanwege de uitmuntende ligging van Roldan is dit een populaire plek voor golfers. Roldan ligt tussen 2 goed beschreven Jack Nicklaus golfbanen in. De stranden van de Mar Menor zijn binnen 15 minuten rijden te bereiken.

En waarom zijn er de afgelopen twee jaar zoveel buitenlanders bij gekomen die daar een woning hebben gekocht. Dit varieert van Nederlanders, Belgen naar Scandinaviërs. Dat is op zich niet zo heel moeilijk uit te leggen. Roldan ligt op 12 minuten rijden met de auto van de prachtige stranden aan de Mar Menor. Maar die 12 minuten verschil is duidelijk merkbaar in de vierkante meters van de woning. Kort gezegd; je krijgt meer voor je geld. Het is niet voor niets dat wij altijd zeggen; al kun je de zee al ruiken, dan betaal je meer.

De locatie is zeer aangenaam, u bent overal dichtbij zoals; golfbanen, vliegveld, stranden....Roldan zelf is een super gezellige plaats met veel keus aan restaurantjes.

Op dit moment is daar een gloednieuw project bijgekomen op een toplocatie. Nieuwbouwwoningen vanaf 199.000€. Dit zijn lanceringsprijzen, profiteer hier dus van en mis deze mooie kans dus niet.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
ACTION opent 5e winkel in Alicante en 33e winkel in Spanje in Orihuela - DroomHuisSpanje

ACTION opent 5e winkel in Alicante en 33e winkel in Spanje in Orihuela

ACTION opent 5e winkel in Alicante en 33e winkel in Spanje in Orihuela De stad Orihuela aan de Costa Blanca is de plaats waar ACTION, de toonaangevende Nederlandse winkelketen voor non-food producten, haar deuren geopend heeft voor haar negende vestiging in de Valencia regio. Met een...

20 mei 2024
Spanje heeft onlangs de goedkeuring gegeven voor het gebruik van Wegovy - DroomHuisSpanje

Spanje heeft onlangs de goedkeuring gegeven voor het gebruik van Wegovy

In de voortdurende zoektocht naar effectieve behandelingen voor overgewicht en gerelateerde aandoeningen, heeft de farmaceutische industrie een baanbrekende doorbraak geboekt met de introductie van “Wegovy”. Dit innovatieve medicijn heeft de aandacht getrokken van zowel de medische...

13 mei 2024
Whatsapp icon Whatsapp