×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Droomhuisspanje presenteert een gloednieuw project op maar 800m van het strand

7 mei 2024
Droomhuisspanje presenteert een gloednieuw project op maar 800m  van het strand
Investeer in vastgoed in Spanje , NU is het moment!!

Droomhuisspanje presenteert een gloednieuw project op maar 800m van de prachtige witte stranden van de populaire badplaats Aguilas gelegen in de provincie Murcia.

De provincie Murcia is jaren geleden al uitgeroepen door de WHO tot gezondste leefklimaat van Europa.

Deze appartementen liggen in Águilas en biedt gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen, waaronder winkels, restaurants en de prachtige witte stranden. Of bezoek het oude stadscentrum en verken of geniet van ontspannende wandelingen langs de kustlijn, deze locatie biedt de perfecte mix van comfort en gemak.

De 36 nieuwbouw appartementen zijn met 2 en 3 slaapkamers verdeeld over 4 moderne blokken. De residentie heeft 2 gemeenschappelijke zwembaden en elke woning heeft een parkeerplaats en berging in de kelder. De woningen zijn ontworpen met het oog op uitmuntendheid, met ruime terrassen op de begane grond en eerste verdiepingen en solariums op de bovenste verdiepingen, waar het uitzicht op de horizon een canvas van ervaringen wordt. De woningen hebben volledig uitgeruste keukens en badkamers en een pre-installatie voor gekanaliseerde airconditioning.

En de prijzen zijn fenomenaal, deze starten vanaf 180.000€ Sommige kansen moet je gewoon niet laten liggen en stap snel in dit project en profiteer van kortingen.

Dit project ligt in de populaire badplaats Águilas, Murcia. Op 800 meter van de prachtige witte stranden van deze historische badplaats en naast een winkelcentrum.

Delen:
Whatsapp icon Whatsapp