×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Waarom is Pilar de la Horadada zo populair?

6 mei 2024
Waarom is Pilar de la Horadada zo populair?
Waarom kopen er zoveel mensen in Pilar de la Horadada...

Pilar de la Horadada is de meest zuidelijke gemeente aan de Costa Blanca en heeft twee grote toeristische gebieden, Torre de la Horadada en Mil Palmeras.

Pilar de la Horada heeft net als vele leuke stadjes een gezellig pleintje waar u een drankje kunt doen of kies uit de vele tapas soorten. Bij het intreden van de hoofdstraat is er al een te kust en te keur aan restaurants te vinden. Daarnaast heeft deze stad een scala aan winkels en boetiekjes en ligt op 2km afstand van de hagel witte stranden in Torre de la Horadada.  Het stadje biedt als één van de weinige plekken in de Costa Blanca een uitgebreid fietsnetwerk aan. Er is heel eenvoudig en veilige vanuit Pilar naar de prachtige stranden in Torre te fietsen.

Pilar de la Horadada heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod van woningen vlakbij het strand, maar u kunt interessante opties vinden zoals schakelwoningen en nieuwe, vrijstaande villas tegen scherpe prijzen.

Op dit moment is daar een gloednieuw project bijgekomen op een toplocatie. Nieuwbouwappartementen vanaf 210.000€. Dit zijn lanceringsprijzen, profiteer hier dus van en mis deze mooie kans dus niet.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Spanje heeft onlangs de goedkeuring gegeven voor het gebruik van Wegovy - DroomHuisSpanje

Spanje heeft onlangs de goedkeuring gegeven voor het gebruik van Wegovy

In de voortdurende zoektocht naar effectieve behandelingen voor overgewicht en gerelateerde aandoeningen, heeft de farmaceutische industrie een baanbrekende doorbraak geboekt met de introductie van “Wegovy”. Dit innovatieve medicijn heeft de aandacht getrokken van zowel de medische...

13 mei 2024
Waarom is Roldan zo populair onder de Nederlanders - DroomHuisSpanje

Waarom is Roldan zo populair onder de Nederlanders

Waarom kopen er zoveel mensen in Roldan... Roldan is een authentieke Spaanse plaats in de gemeente Torre Pacheco in de provincie Murcia. Kenmerkend voor Roldan is het gezellige plein in het hart van dit dorp. Uiteraard is daar een kerk met barretjes aanwezig. Vanwege de uitmuntende ligging van...

10 mei 2024
Whatsapp icon Whatsapp