×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Volgende week beginnen de opnames van Doe Maar Duurzaam van SBS

20 juni 2024
Volgende week beginnen de opnames van Doe Maar Duurzaam van SBS
Het is bijna zover
Op 27 juni staan de opnames gepland van het tv programma Doe Maar Duurzaam van SBS6. Dit programma richt zich met name op woningen verduurzamen en nu nemen ze een kijkje over de grens. 
 
Spanje is daar ook al een aantal jaren mee bezig en zoals bekend gaat er veel veranderen vanaf 2030. Dit programma sprak het team van Droomhuisspanje erg aan. De hele portefeuille van Droomhuisspanje is daar volledig op aangepast. 
 
Alle woningen die aangeboden worden zijn zorgvuldig uitgezocht en zijn het bezit van energiecertificaat A, B of C. Met die gedachte wilde Droomhuisspanje graag medoen toen ze werden benaderd.
 
De exacte uitzenddatum is nog niet bekend, maar dit de verwachting is eind augustus.
Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Investeren in de provincie Murcia het rendabelst in 2024 - DroomHuisSpanje

Investeren in de provincie Murcia het rendabelst in 2024

Investeren in de provincie Murcia het rendabelst in 2024 De winstgevendheid van woningen aan de Spaanse kust wordt gemoduleerd. Met betrekking tot 2023 heeft 49% van de kuststeden de winstgevendheid van hun residentieel vastgoed verlaagd en vanaf juni 2024 boden alleen steden in Murcia een...

16 juli 2024
Waarom San Pedro del Pinatar? - DroomHuisSpanje

Waarom San Pedro del Pinatar?

San Pedro del Pinatar San Pedro del Pinatar is een kleine stad en gemeente in de autonome gemeenschap en provincie Murcia, in het zuidoosten van Spanje. De gemeente ligt aan de noordkant van de mediterrane kustlijn van Murcia, de Costa Cálida, en grenst aan de provincie Alicante Waarom...

8 juli 2024
Whatsapp icon Whatsapp