×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Volg jij DroomHuisSpanje al op Instagram?

5 september 2022
Volg jij DroomHuisSpanje al op Instagram?

Wist je dat DroomHuisSpanje ook actief is op Instagram? Regelmatig plaatsen we daar foto’s over Spanje, woningen of handige weetjes dus waarom volg jij ons niet op Instagram? DroomHuisSpanje is dus niet alleen te volgen op Facebook en YouTube!

We plaatsen regelmatig aanbiedingen op Instagram een foto over een bepaalde stad, streek, gebied of bezienswaardigheid in Spanje. Er zijn zoveel mogelijkheden en er is zoveel te zien in Spanje dat we aan interessant fotomateriaal geen gebrek hebben. 

Dus wil je naast onze Facebookpagina of Youtube ook eens rustig zonder al het dagelijkse nieuws (en reacties) naar mooie foto’s van Spanje kijken, of jouw Spanjekennis te checken volg dan @DroomHuisSpanje op Instagram.

Oh ja … we zijn ook al een tijdje bezig met een YouTube kanaal waar je al lid van kunt worden er zijn al veel video’s zijn geplaatst over woningen, regio´s en nog veel meer. Wat uiteraard ook de naam DroomHuisSpanje heeft en wordt lid zodat jij de eerste bent die de door ons geplaatste video’s zult zien.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Spanje heeft onlangs de goedkeuring gegeven voor het gebruik van Wegovy - DroomHuisSpanje

Spanje heeft onlangs de goedkeuring gegeven voor het gebruik van Wegovy

In de voortdurende zoektocht naar effectieve behandelingen voor overgewicht en gerelateerde aandoeningen, heeft de farmaceutische industrie een baanbrekende doorbraak geboekt met de introductie van “Wegovy”. Dit innovatieve medicijn heeft de aandacht getrokken van zowel de medische...

13 mei 2024
Waarom is Roldan zo populair onder de Nederlanders - DroomHuisSpanje

Waarom is Roldan zo populair onder de Nederlanders

Waarom kopen er zoveel mensen in Roldan... Roldan is een authentieke Spaanse plaats in de gemeente Torre Pacheco in de provincie Murcia. Kenmerkend voor Roldan is het gezellige plein in het hart van dit dorp. Uiteraard is daar een kerk met barretjes aanwezig. Vanwege de uitmuntende ligging van...

10 mei 2024
Whatsapp icon Whatsapp