×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

De huizenmarkt in Spanje schiet naar grote hoogte op dit moment

7 oktober 2021
De huizenmarkt in Spanje schiet naar grote hoogte op dit moment

De huizenmarkt in Spanje schiet naar grote hoogte op dit moment.

De nieuwbouw woningen binnen de Costa Blanca Zuid en Costa Calida zijn niet meer aan te slepen. De verkopen gaan zo verschrikkelijk snel dat als er vaak een dag gewacht wordt de woning al verkocht is. Waar normaal maandelijks een update van veranderingen plaats vindt is dit nu dagelijks. Waarom zou dit zo zijn, er zijn verschillende theorieën over.
De ene zou zijn dat het heeft te maken met corona, de mensen hebben veel tijd gehad om het internet af te speuren naar huizen in Spanje. De andere theorie is dat corona ons heeft geleerd dat het leven betrekkelijk is en dat mensen hun dromen misschien sneller moeten naleven. Wat de reden ook precies is, dat het goed gaat met de nieuwbouw huizenmarkt in Spanje is duidelijk.

Deze grote interese hebben wij ook terug gezien op de Second Home Beurs in Utrecht waar door de drukte wij niet altijd de tijd hebben gehad om met iedereen te praten die onze stand bezocht hebben. Ook zal het om deze reden wat langer duren dan gewoonlijk om elke klant persoonlijk te benaderen. Wij vragen dan ook aan een ieder die nog niks gehoord heeft maar wel informatie wenst om zelf contact op te nemen met ons. 

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert deze topvilla !! in Los Nietos - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert deze topvilla !! in Los Nietos

Droomhuisspanje presenteert met trots deze 6 nieuwbouwvilla´s op een steenworp afstand van het strand. Wij bieden 6 villa's met 3 slaapkamers en 3 badkamers te koop aan. Deze exclusieve huizen zijn ontworpen met elegante en functionele interieurs, volledig uitgeruste keuken,...

1 mei 2024
Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop of verhuurbaar - DroomHuisSpanje

Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop of verhuurbaar

Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop- of verhuurbaar In Spanje staat de woningmarkt voor een enorme uitdaging. Zonder de nodige renovaties zal vanaf 2030 maar liefst 80% van de bestaande woningen niet meer verkocht of verhuurd kunnen worden. De reden? Een verouderd...

25 april 2024
Whatsapp icon Whatsapp