×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

De kracht van Murcia stad

1 september 2022
De kracht van Murcia stad

COLUMN: De kracht van Murcia Stad

Ik wandel door de gezellige straatjes van de oude binnenstad van Murcia. Het gevoel bekruipt mij dat het toerisme hier nog moet worden uitgevonden.
De zon schijnt prachtig op de Rio de Segura, ik geniet van de mensen die rustig voorbij gaan. De palmbomen wiegen majestueus, kleine bootjes dobberen in de rivier. 
Toeristen zijn er niet, of zijn hier nooit geweest.

En weer is er dat beeld dat Murcia stad een plek op zichzelf is. Ik loop verder en vanuit mijn ooghoek zie ik de kathedraal in al zijn glorie verschijnen. Het enorme plein bruist van gezelligheid en er is een diversiteit aan barretjes en restaurants.

De Spaanse klok in mijn maag besluit dat het etenstijd is. Ik heb het voor het uitkiezen. Bij een klein terrasje zoek ik een plekje. De lieve oude ober raad mij estofado de costillas aan. Prima, het wordt dus een echte Murciaanse lekkernij aardappelsoep met kleine spare-ribjes. 

Eet smakelijk,

Jelco

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
De 5 populairste soorten Spaanse koffie - DroomHuisSpanje

De 5 populairste soorten Spaanse koffie

De 5 populairste soorten Spaanse koffie Om de dag mee te beginnen, halverwege de ochtend, als afsluiter van een uitgebreide lunch of bij de merienda, de zoete snack tussen lunch en diner. In Spanje is het eigenlijk altijd koffietijd. Wat wil je, met zo veel verschillende soorten? Geen Spaanse...

3 mei 2024
Droomhuisspanje presenteert deze topvilla !! in Los Nietos - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert deze topvilla !! in Los Nietos

Droomhuisspanje presenteert met trots deze 6 nieuwbouwvilla´s op een steenworp afstand van het strand. Wij bieden 6 villa's met 3 slaapkamers en 3 badkamers te koop aan. Deze exclusieve huizen zijn ontworpen met elegante en functionele interieurs, volledig uitgeruste keuken,...

1 mei 2024
Whatsapp icon Whatsapp