×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Sinds 15 februari geen coronapas-verplichting meer in de horeca in Andalusië

22 februari 2022
Sinds 15 februari geen coronapas-verplichting meer in de horeca in Andalusië

ANDALUSIE – Net zoals in Catalonië, Balearen en Canarische Eilanden en nog meer andere autonome regio’s, is op dinsdag 15 februari in Andalusië ook een einde gekomen aan de coronapas-verplichting in onder andere bars en restaurants. Vanaf nu kan iedereen zonder enige vorm van vaccinatie-, herstel- of testbewijs de binnenruimtes van bars, restaurants en nachthoreca betreden.

De coronapas gold in de autonome regio Andalusië voor de horeca (bars en restaurants binnen), nachthoreca, bij bezoek aan ziekenhuizen en bejaardencentra. De coronapas-verplichting werd in Andalusië tijdelijk op 20 december 2021 ingevoerd. Afgelopen 25 januari werd de coronapas-verplichting nog verlengd tot 15 februari maar een nieuwe verlenging werd niet aangevraagd door de regionale overheid.

Daarom geldt de verplichting van het laten zien van een coronapas niet meer sinds dinsdag 15 februari. Alle corona-cijfers zijn aan het dalen in Andalusië en dus ziet men geen noodzaak meer voor de coronapas in onder andere de horeca. Volgens de regionale gezondheidsminister heeft de coronapas-verplichting er wel voor gezorgd dat 290.000 Andalusiërs zich toch hebben laten vaccineren.

Bron: Spanjevandaag

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje presenteert deze topvilla !! in Los Nietos - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje presenteert deze topvilla !! in Los Nietos

Droomhuisspanje presenteert met trots deze 6 nieuwbouwvilla´s op een steenworp afstand van het strand. Wij bieden 6 villa's met 3 slaapkamers en 3 badkamers te koop aan. Deze exclusieve huizen zijn ontworpen met elegante en functionele interieurs, volledig uitgeruste keuken,...

1 mei 2024
Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop of verhuurbaar - DroomHuisSpanje

Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop of verhuurbaar

Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop- of verhuurbaar In Spanje staat de woningmarkt voor een enorme uitdaging. Zonder de nodige renovaties zal vanaf 2030 maar liefst 80% van de bestaande woningen niet meer verkocht of verhuurd kunnen worden. De reden? Een verouderd...

25 april 2024
Whatsapp icon Whatsapp