×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Record aantal verkopen

17 mei 2022
Record aantal verkopen

Het droomhuisspanje team heeft in de maand april een record behaald aan verkopen. ¨Dit heb ik nog nooit meegemaakt in al die jaren dat ik bezig ben in deze branche¨ zegt; Jelco Oosterhof.

Er worden verschillende redenen genoemd waarom er zoveel wordt verkocht. Reden 1 is, de corona pandemie heeft de ogen geopend en mensen realiseren zich ter dege dat ze nu leven. Reden 2 is de inflatie van dit moment, het geld op de bank levert een negatief rendament op. Reden 3 is, de overwaarde in de eigen woning. 

Ook steeds meer jongere gezinnen maken de stap om te emigreren. ¨Dit is echt een opvallend gegeven¨ geeft Jelco aan. ¨Wat ik hoor¨, gaat hij verder, ¨is dat jonge gezinnen geen vertrouwen hebben in de toekomst in Nederland voor hun kinderen¨.

Of is het gewoon een hype die ook voortkomt uit corona, 2 jaar blind staren vanuit huis op de computer en het ene mooie plaatje na het andere mooie plaatje bekijken. En willen we graag een reden hebben of beredeneren. De waarheid zal wel ergen in het midden liggen.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Droomhuisspanje gaat on TOUR - DroomHuisSpanje

Droomhuisspanje gaat on TOUR

Droomhuisspanje gaat op tour Vanwege het overweldigende succes van de georganiseerde infodagen in Alphen aan den Rijn hebben wij besloten er een verlenging aan te geven.  " Jij was erbij op 14 september en na de presentatie hebben wij elkaar nog wel even- of niet meer gesproken en...

19 september 2024
Vastgoed Seminar groot succes - DroomHuisSpanje

Vastgoed Seminar groot succes

Vastgoed Seminar groot succes Het vastgoed seminar van Droomhuisspanje in Alphen aan den Rijn was een groot succes. De goed bezochte dagen werden enthousiast ontvangen door de bezoekers. Het werden informatieve en gezellige momenten, onder het genot van een hapje en een drankje luisterden...

15 september 2024
Whatsapp icon Whatsapp