×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

WONING VAN DE WEEK !!

20 september 2022
WONING VAN DE WEEK !!

De woning van de week is deze week iets later dan normaal, maar mag zeker niet missen!
Deze week vertellen we je graag meer over dit 2 kamer appartement.
Het appartement ligt op de bovenste verdieping van een fraai kleinschalig appartementencomplex in Santa Rosalia. 

Modern penthouse deluxe in het exclusieve Santa Rosalía Resort, aan de Costa Calida Murcia. Dit resort is een zeer uniek concept die is ontwikkeld rond het grootste kunstmatig meer van Europa met kristalhelder water en een scala aan wateractiviteiten biedt, evenals grote mooi aangelegde tuinen, sportfaciliteiten en een exclusieve club. Het resort is omheind, met toegangscontrole en biedt bewoners 24 uur per dag beveiliging. Een uitzonderlijke locatie aan de Spaanse kust, en slechts 3 km van de prachtige stranden van de kust van de Mar Menor, Murcia. 

Nieuwbouw penthouse deluxe met 2 slaapkamers en 2 badkamers. De woning een open ontwerp, met een gecombineerde keuken, eethoek en woonkamer, die uitkomt op het terras, waar van fantastische uitzichten kan worden genoten. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en toegang tot een eigen terras. Het penthouse is gebouwd met hoogwaardige materialen en beschikt over een volledig uitgeruste keuken met witgoed, vloerverwarming in de badkamers, elektrische rolluiken, video-intercom, pré-installatie van airconditioning, een berging en een parkeerplaats. Er is ook een buitenkeuken en een buitendouche op zonne-energie op het dakterras van dit penthouse.

Naast alle faciliteiten van het Santa Rosalía Resort heeft dit complex ook zijn eigen gemeenschappelijke tuinen met een zwembad, een verwarmd zwembad en een ondergrondse parkeergarage. Dit is een ideale investering voor een vakantiehuis of voor permanente bewoning.
Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen? Neem contact met ons op, dat kan via: info@droomhuisspanje.nl

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop of verhuurbaar - DroomHuisSpanje

Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop of verhuurbaar

Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop- of verhuurbaar In Spanje staat de woningmarkt voor een enorme uitdaging. Zonder de nodige renovaties zal vanaf 2030 maar liefst 80% van de bestaande woningen niet meer verkocht of verhuurd kunnen worden. De reden? Een verouderd...

25 april 2024
Investeer in vastgoed in Spanje , NU is het moment!! - DroomHuisSpanje

Investeer in vastgoed in Spanje , NU is het moment!!

Investeren in Spaans vastgoed. Je hoeft geen econoom te zijn om te weten dat geld op de bank niets meer oplevert. Anders gezegd, in heel veel gevallen kost het geld. Investeren in Spaans vastgoed is vandaag de dag een stabiele belegging. Er moet wel goed opgelet worden waar en in wat je...

22 april 2024
Whatsapp icon Whatsapp