×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Mercadona introduceert dit jaar een aantal belangrijke veranderingen voor het zomerseizoen van 2024

25 juni 2024
Mercadona introduceert dit jaar een aantal belangrijke veranderingen voor het zomerseizoen van 2024

Mercadona introduceert dit jaar een aantal belangrijke veranderingen voor het zomerseizoen van 2024. Met aangepaste openingstijden en nieuwe arbeidsmogelijkheden speelt het bedrijf in op de behoeften van zowel klanten als werkzoekenden.

Mercadona past haar openingstijden aan om beter tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van klanten tijdens de zomermaanden. Vanaf 24 juni 2024 gaan de volgende wijzigingen in:

De standaard openingstijden (9-21.30 uur) van Mercadona-winkels in Spanje worden uitgebreid tot 22 uur, wat een half uur langer is dan normaal. Deze verlengde openingstijden gelden voor alle winkels in het hele land. Er zijn echter regionale verschillen, zoals in de regio’s Valencia en Catalonië, waar de nieuwe openingstijden op 25 juni zullen ingaan na het San Juan feest.

Een opmerkelijke verandering in Mercadona’s beleid is de introductie van zondagsopeningen in bepaalde gebieden. Di start vanaf zondag 30 juni 2024 en betreft 340 geselecteerde winkels op toeristische locaties, zoals langs de Middellandse Zeekust en op de eilanden. OP zondag zijn de Mercadona winkels in deze groep geopend van 9 tot 15 uur.

Deze strategische zet plaatst Mercadona in lijn met concurrenten zoals Lidl, ALDI, Alcampo, Carrefour en El Corte Inglés, die al langer op zondag geopend zijn in toeristische gebieden.

De uitbreiding van openingstijden heeft directe gevolgen voor de werkgelegenheid bij Mercadona. Er is extra personeel nodig voor verlengde openingstijden met een specifieke vraag naar medewerkers voor zondagsdiensten. Er zijn kansen voor zowel fulltime als parttime posities.

bron: SpanjeVandaag

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Investeren in de provincie Murcia het rendabelst in 2024 - DroomHuisSpanje

Investeren in de provincie Murcia het rendabelst in 2024

Investeren in de provincie Murcia het rendabelst in 2024 De winstgevendheid van woningen aan de Spaanse kust wordt gemoduleerd. Met betrekking tot 2023 heeft 49% van de kuststeden de winstgevendheid van hun residentieel vastgoed verlaagd en vanaf juni 2024 boden alleen steden in Murcia een...

16 juli 2024
Waarom San Pedro del Pinatar? - DroomHuisSpanje

Waarom San Pedro del Pinatar?

San Pedro del Pinatar San Pedro del Pinatar is een kleine stad en gemeente in de autonome gemeenschap en provincie Murcia, in het zuidoosten van Spanje. De gemeente ligt aan de noordkant van de mediterrane kustlijn van Murcia, de Costa Cálida, en grenst aan de provincie Alicante Waarom...

8 juli 2024
Whatsapp icon Whatsapp