×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

ACTION heeft eerste winkel in Murcia geopend

6 maart 2023
ACTION heeft eerste winkel in Murcia geopend

MURCIA – De inwoners van de Murcia regio kunnen sinds donderdag 2 maart naar de nieuwe ACTION winkel gaan in Alcantarilla. Daar heeft de Nederlandse keten aan de Avenida Príncipe nummer 69 de achtste winkel in Spanje geopend wat de tweede winkel buiten Catalonië is geworden. Op de parkeerplaats in de ACTION in Alcantarilla is plaats voor 66 auto’s terwijl de winkel aan 30 personen werk biedt. 

Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de meest betaalbare prijs.

Het is de achtste winkel in Spanje en de eerste ACTION in de Murcia regio. Deze vestiging is geopend in Alcantarilla en is 1.000 m2 groot.

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop of verhuurbaar - DroomHuisSpanje

Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop of verhuurbaar

Tachtig procent Spaanse woningen vanaf 2030 niet meer verkoop- of verhuurbaar In Spanje staat de woningmarkt voor een enorme uitdaging. Zonder de nodige renovaties zal vanaf 2030 maar liefst 80% van de bestaande woningen niet meer verkocht of verhuurd kunnen worden. De reden? Een verouderd...

25 april 2024
Investeer in vastgoed in Spanje , NU is het moment!! - DroomHuisSpanje

Investeer in vastgoed in Spanje , NU is het moment!!

Investeren in Spaans vastgoed. Je hoeft geen econoom te zijn om te weten dat geld op de bank niets meer oplevert. Anders gezegd, in heel veel gevallen kost het geld. Investeren in Spaans vastgoed is vandaag de dag een stabiele belegging. Er moet wel goed opgelet worden waar en in wat je...

22 april 2024
Whatsapp icon Whatsapp