×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Santa Rosalía Resort

Het Santa Rosalia Lake & Life Resort is een exclusief resort gelegen aan de Middellandse Zee ter hoogte van Murcia. 

Het centrale punt van het Santa Rosalia Lake & Life Resort is zonder twijfel het meer, het grootste meer in Europa dat door de mens is aangelegd. Dankzij dit kristalheldere meer vertoeft u voortdurend in tropische sferen, mede mogelijk gemaakt door de zandstranden, de palmbomen, de watersportfaciliteiten en de mediterrane natuur. Het meer telt 2 eilanden met palmbomen en op één van deze eilanden kunt u tot ontspanning komen in de beachclub. Het meer staat garant voor alle soorten van waterpret.  

Het resort kent een prachtige uitgestrekte tuin om tot ontspanning te komen, te sporten of te genieten van de natuur. De ideale plaats om met vrienden en familie het leven te vieren. De natuur krijgt op het Santa Rosalia Lake & Life Resort een prominente plaats. Wist je dat er voor elke bewoner van het resort een boom wordt geplant? U ontvangt hiervoor een certificaat met alle informatie over uw boom. 

Het clubhuis op Santa Rosalia Lake & Life Resort heeft schitterende uitzichten over het meer en is rechtstreeks verbonden met het strand. Er is een gezellig terras en een speeltuin voor de kinderen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals volleybal, petanque, kajakken en nog veel meer. In het clubhuis is er ook plaats gemaakt voor een fitnessruimte en een coworking ruimte. Het is de ideale plek om samen te genieten.

Een verblijf op het Santa Rosalia Lake & Life Resort staat gelijk aan verblijven op een hemelse locatie. Op het Santa Rosalia Lake & Life Resort wordt u verwend dankzij de prachtige luxueuze en modern ontworpen woningen, een wonderbaarlijke omgeving en alle denkbare ontspanningsfaciliteiten in en naast het water. En dat onder goedkeurend oog van een altijd stralende zon!

Woningen in Santa Rosalía Resort
Whatsapp icon Whatsapp