×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Roda Golf

WELKOM BIJ RODA GOLF RESORT

Naast de Middellandse Zee en op slechts 1,6 km van Mar Menor, ligt een unieke natuurlijke omgeving , en daar opent Roda Golf & Beach Resort zijn poorten in een regio die gezegend is met meer dan 250 kilometer aan mediterrane stranden en bijna 300 dagen zon per jaar, allemaal met een gemiddelde temperatuur van 21 graden.

Roda Golf is een ideale 18 holes golfbaan om uw favoriete sport te beoefenen en te genieten van uw vakantie in de Mar Menor, Murcia. Roda Golf wordt beschouwd als een van de beste golfbanen in Murcia en ligt op een paradijselijke plek waar de prachtige natuur harmonieus trilt met de kusten van de Middellandse Zee. Ze zullen je vanaf de eerste minuut alleen maar verwonderen.

Een onvergetelijke ervaring voor u en uw gezin, onze golfbaan biedt activiteiten en faciliteiten voor elk kind of volwassene, ongeacht uw golfniveau. 

Dit zijn ongetwijfeld de perfecte omstandigheden om elk seizoen je favoriete sport te beoefenen.

De Costa Cálida is de ideale plek om te genieten van een exclusief paradijs met alle culturele en natuurlijke rijkdom die de regio Murcia te bieden heeft. Het is ook een paradijs van wereldklasse voor sportliefhebbers: watersporten of een oneindig aantal activiteiten zoals zwemmen, zeilen of waterskiën, maar ook landsporten, met opties die variëren van tennis tot wandelen of golfen.

Woningen in Roda Golf
Whatsapp icon Whastapp