×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón is een levendige, authentieke Spaanse badplaats,met alle denkbare voorzieningen, als supermarkten, restaurants en de prachtige Boulevard niet te vergeten waar u s´avonds heerlijk over heen kunt wandelen. Met de zee aan de rechterkant en diverse winkeltjes en tapasbarretjes aan de linkerkant. Wie wil dat nou niet. 

Het gebied rond Puerto de Mazarrón is ook populair bij duikers dankzij het kristalheldere water. Je kan er dolfijnen en potvissen spotten. De streek kent ook tal van wandelingen en fietsroutes, zodat je als bezoekers ten volle van het landschap langs de kust en de bergen kan genieten.

De ´guns´ van Mazarrón is een echt dagje uit en gaat vooral over het mooie ruwe landschap, geschiedenis en het buitenleven. Na een schilderachtige rit naar de top van de berg vindt u verlaten gebouwen en het indrukwekkende kasteel met haar enorme kanonnen. De uitzichten zijn waanzinnig. Het kasteel kan zeker van binnen bekeken worden maar neem wel goed schoeisel en een zaklamp mee.
Deze massale kanonnen waren onderdeel van de kustverdediging voor Cartegena, het hoofdkwartier van de Spaanse Middellandse Zee-vloot. Ze liggen hoog op de top van een berg bij een fort dat in de bergzijde tussen de baaien Mazarron en Cartagena is gebouwd.

Woningen in Puerto de Mazarrón
Whatsapp icon Whastapp