×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Mar Menor Resort

Mar Menor Golf Resort is zoveel meer,

Het Mar Menor Resort is één van de bekendste resorts in de regio Murcia. Het Resort heeft naast de geweldige 18 holes golfbaan nog een scala aan extra´s te bieden. 

Mar Menor Golf Resort biedt uitstekende voorzieningen op een ideale locatie en biedt haar bewoners de perfecte setting om te genieten van het allerbeste van het leven in deze fantastische regio.

Gelegen op slechts 5 minuten van de winkels, bars en restaurants van het historische Los Alcázares, gelegen aan de de prachtige Mar Menor, profiteert het resort van het idyllische microklimaat van het gebied dat rust en schoonheid biedt te midden van een ongeëvenaard scala aan on-site faciliteiten .

Mar Menor ligt rond de prachtige open ruimtes van zijn onberispelijke 18-holes golfbaan en biedt een werkelijk uitzonderlijke omgeving van de hoogste kwaliteit, met als hoogtepunt het magnifieke 5-sterrenhotel Caleia en Spa.

Van prachtige 's avonds verlichte fonteinpleinen tot ruime grasvelden en kinderspeelparken, het resort biedt bewoners de mogelijkheid om 'uit te schakelen' en tot rust te komen, met zo ongeveer alles voor de deur.

Woningen in Mar Menor Resort
Whatsapp icon Whastapp