×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Águilas

De meest zuidelijke stad van de regio Murcia is Águilas, grenzend aan Andalusië. De stad bestaat uit twee baaien die worden gescheiden door een rotsachtige landtong. Hier vindt u nog veel ongerepte verlaten stranden. Wandel door de stad en u wordt meteen verliefd op de Mediterrane charme. Laat u in het voorjaar betoveren door de grootste fiesta van de stad: het carnaval. De hele stad komt tot leven en u ziet de mooiste creaties voorbij komen. De weide omgeving wordt omringd door authentieke dorpjes en tomatenvelden.

Golfbaan in de regio

De Aguilon-golfbaan ligt in de buurt van Pulpi, in Almeria (Oost-Andalusië). Het baanontwerp is ongelooflijk spectaculair en iets heel bijzonders met meer dan 100 bunkers, 6 grote meren en een aantal natuurlijke ravijnen die samen het spelen van de baan een onvergetelijke ervaring maken.
De baan is ontworpen door Global Golf, een bedrijfservaring op het gebied van golfontwerp en -constructie, waarbij 18 andere cursussen in heel Spanje zijn gevolgd, van Madrid tot Cadiz en over de Canarische Eilanden.

Woningen in Águilas
Whatsapp icon Whatsapp