×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Los Altos, Orihuela Costa

Los Altos aan de Orihuela Costa ligt net ten zuiden van Torrevieja aan de Costa Blanca in Spanje. Los Altos ligt op slechts 10 minuten van de bekroonde stranden van Punta Prima, Playa Flamenca en La Zenia.

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft dit gebied uitgeroepen tot een van de gezondste plekken ter wereld. Een bezoek aan de Salinas (zoutmeren) in La Mata en Torrevieja is een echte aanrader. Neem een ​​modderbad, de genezende eigenschappen voor een groot aantal reumatische dermatologische, hart- en luchtwegklachten zijn bekend.

Ondanks dat het klein is, heeft Los Altos zijn eigen internationale restaurants en bars om uit te kiezen. De stad heeft een goed winkelgebied met veel winkels die een verscheidenheid aan goederen verkopen. Dagelijks is er een overdekte markt waar u verse producten kunt kopen; vis, vlees, fruit en groenten.

De Orihuela Costa staat bekend om zijn prachtige en uitstekende golfbanen, en golfliefhebbers komen goed aan hun trekken met vier kampioenschapsgolfbanen in de buurt - de fantastische golfbaan Villamartin, Las Ramblas, Campoamor Golf, gelegen tussen de palm- en pijnbomen, en Las Colinas. Bekijk ons ​​artikel over Golf aan de Costa Blanca, Spanje

Woningen in Los Altos, Orihuela Costa
Whatsapp icon Whatsapp