×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Premium partner

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? En bent u professional makelaar in Nederland of België en wilt u onze premium partner  worden lees dan dit artikel zorgvuldig door.

DroomHuisSpanje is bezig met haar netwerk uit te breiden in heel Europa en zoekt professionele makelaars in Nederland of België. DroomHuisSpanje is de perfecte vastgoedpartner voor de erkende makelaars die op de meest eenvoudige wijze Spaans nieuwbouw vastgoed wil verkopen. 

Wij hebben bij DroomHuisSpanje de laatste jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd en wij willen altijd maar stappen maken. Daarom werken we graag met eerlijke professionele bedrijven met een goede reputatie. We vertegenwoordigen al meer dan 10 jaar enkele van de grootste projectontwikkelaars in heel Spanje. Dus als u klanten hebt die geïnteresseerd zijn in deze huizen of u wilt uw huidige portefeuille uitbreiden, waarom niet samenwerken met ons? 
Door krachten te bundelen kunnen we betere service bieden aan onze klanten en daar is het ons uiteindelijk om te doen. Wij komen regelmatig naar Nederland om deel te nemen aan verschillende beurzen en wij organiseren ook een paar keer per jaar infodagen.

Het afgelopen jaar hebben veel Europenanen vastgoed aangekocht in Spanje waarvan 17% daarvan kwamen uit Nederland en 21% kwam uit België. De potentiele klant is wellicht ook bij uw in de buurt en daarom zijn wij nog op zoek naar een aantal Premium Partners. 

Interesse om Premium Partner te worden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Whatsapp icon Whatsapp