×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Premium partner

Bent u professional makelaar in Nederland of België en wilt u onze partner te worden?

DroomHuisSpanje is bezig met haar netwerk uit te breiden in heel Europa en zoekt professionele organisaties voor agentschapen in België of Nederland, DroomHuisSpanje is de ideale vastgoedpartner voor de erkende makelaars die op de meest eenvoudige wijze Spaans vastgoed wil verkopen. 

Bij DroomHuisSpanje werken we graag met verschillende netwerken samen. Daarom werken we graag met eerlijke professionele bedrijven met een goede reputatie hetzij lokaal of in het buitenland. We vertegenwoordigen al meer dan 10 jaar enkele van de grootste projectontwikkelaars in heel Spanje. Dus als u klanten hebt die geïnteresseerd zijn in deze huizen of u wilt uw huidige portefeuille uitbreiden, waarom niet samenwerken met ons? Als we samenwerken zul je direct toegang hebben tot onze brede selectie aan huizen. 
Door krachten te bundelen kunnen we betere service bieden aan onze klanten en daar is het ons ten alle tijde om te doen. Wij komen regelmatig naar Nederland om deel te nemen aan verschillende beurzen en wij organiseren ook een paar keer per jaar infodagen.

Het afgelopen jaar hebben veel Europenanen waarvan 21% daarvan kwamen uit Nederland en 27% kwam uit België een vastgoed object aankocht in Spanje! De kandidaat koper is wellicht ook in uw buurt en daarom zijn wij nog op zoek naar een aantal Premium Partners. 

Interesse om Premium Partner te worden? Hou je ook van een win-win samenwerking? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Whatsapp icon Whatsapp