×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

De huizenmarkt in Spanje schiet naar grote hoogte op dit moment

7 oktober 2021
De huizenmarkt in Spanje schiet naar grote hoogte op dit moment

De huizenmarkt in Spanje schiet naar grote hoogte op dit moment.

De nieuwbouw woningen binnen de Costa Blanca Zuid en Costa Calida zijn niet meer aan te slepen. De verkopen gaan zo verschrikkelijk snel dat als er vaak een dag gewacht wordt de woning al verkocht is. Waar normaal maandelijks een update van veranderingen plaats vindt is dit nu dagelijks. Waarom zou dit zo zijn, er zijn verschillende theorieën over.
De ene zou zijn dat het heeft te maken met corona, de mensen hebben veel tijd gehad om het internet af te speuren naar huizen in Spanje. De andere theorie is dat corona ons heeft geleerd dat het leven betrekkelijk is en dat mensen hun dromen misschien sneller moeten naleven. Wat de reden ook precies is, dat het goed gaat met de nieuwbouw huizenmarkt in Spanje is duidelijk.

Deze grote interese hebben wij ook terug gezien op de Second Home Beurs in Utrecht waar door de drukte wij niet altijd de tijd hebben gehad om met iedereen te praten die onze stand bezocht hebben. Ook zal het om deze reden wat langer duren dan gewoonlijk om elke klant persoonlijk te benaderen. Wij vragen dan ook aan een ieder die nog niks gehoord heeft maar wel informatie wenst om zelf contact op te nemen met ons. 

Delen:

Laatste artikelen

Terug naar nieuws
Bekende films die opgenomen zijn in Spanje - DroomHuisSpanje

Bekende films die opgenomen zijn in Spanje

Bekende bioscoopfilms films die opgenomen zijn in Spanje. Spanje is de laatste jaren erg populair geworden bij filmmakers van over de hele wereld. Niet alleen Hollywood weet Spanje als filmland te vinden maar ook producenten van televisieseries zoals The Game of Thrones die dit jaar voor het...

4 oktober 2021
SPAANSTALIGE FILMS EN SERIES OP NETFLIX 2021 - DroomHuisSpanje

SPAANSTALIGE FILMS EN SERIES OP NETFLIX 2021

Fans kijken reikhalzend uit naar het laatste deel van La Casa de Papel deze zomer. Maar intussen zijn er genoeg andere nieuwe spannende Spaanstalige films en series te zien op Netflix. Hieronder vijf nieuwe Spaanstalige releases in de zomer van 2021 en een tipje van de sluier over het laatste...

29 september 2021
Whatsapp icon Whastapp