×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

Getuigenissen

DroomHuisSpanje

Dick & Brenda (Nederland)

Door hun persoonlijke aanpak, expertise, enthousiasme en een professioneel netwerk, hebben wij onze droom waargemaakt en een appartement in de Costa Calida gekocht. Niets is Jelco en Nynke te veel, voor, tijdens en na de aankoop. Ontzettend bedankt voor alles!

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Etienne de Coster (België)

Topmensen die echt luisteren naar uw behoeftes zowel van stijl ligging en prijsklasse zonder druk te zetten op geen enkel gebied. Je wordt perfect begeleid en geholpen en het totale plaatje klopt zonder verrassingen achteraf.Dienst na verkoop is eveneens uitmuntend, geen enkele vraag is teveel en hulp waar nodig.Zoek niet verder naar makelaars hier ben je op de juiste plaats!!

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Tanne Vermeulen (Nederland)

We hebben lang geleden kennis gemaakt met meerdere makelaars in deze omgeving.
De enige die toen echt eerlijk antwoorden en een goed gevoel gaven, waren Nynke en Jelco. Fijn dat we nu ook weer met jullie verder konden zoeken.
Ondertussen hebben we een huisje via Droomhuisspanje gekocht.
Dank voor jullie goede zorgen en fantastische begeleiding!!
Als je een fijne, serieuze begeleiding zoekt, Nynke en Jelco zijn top!
 
DroomHuisSpanje

Edith & Frank (Nederland)

Eerlijk, behulpzaam, goed luisteren naar wat je wil, geduldig, niets is te veel, en super sociaal ❤ geen negatieve druk of on eerlijke informatie. Wij geven ze een dikke 10+

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Jean & Magda (België)

Heel tevreden, zeer behulpzaam ook heel goede dienst na verkoop!

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Johan & Annick (België)

17 jaar gewikt, gewogen en nagedacht 3 dagen op stap met Jelco, Nynke en Benny en ons droomhuisje gevonden, topservice, alles erop en eraan van aankoop tot oplevering en in eigen taal!!!! Wij zijn super tevreden!!!

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Alain & Hilde (België)

Eerlijke en fijne mensen die helemaal niet dwingend met je op stap gaan om je droomhuis te vinden! Begeleiding was TOP; we hebben veel geleerd, gezien en erg
genoten van onze dagen in jullie gezelschap. Ook het 'after-gedeelte' verzorgen jullie met veel plezier en goede service!
Tot binnenkort Nynke, Jelco en Bennie!
 
DroomHuisSpanje

Sindy van Canegem (Nederland)

We hebben dankzij droomhuisspanje ons plekje in de zon gevonden. Goede uitleg, vriendelijk, goede partners als advocaat, goede uitleg. We bedanken dus hierbij nog eens extra Nynke en Jelco

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Jan & Els Borsboom (Nederland)

Ons avontuur: in 2018 maakten we kennis in Utrecht op de beurs met DroomhuisSpanje te weten Jelco,Nynke en Bennie. Met ons budget werden we door de grote project-ontwikkelaars uitgelachen en die staken geen energie in ons. Hoe anders bij DroomhuisSpanje, alle tijd en supereerlijk en zij hebben de stelregel: voor iedere beurs is er een woning ! Wij moesten voorlopig nog werken maar we hadden nu een beetje een idee op wat er allemaal bij kwam kijken. In november 2019 zijn wij naar de Costa Calida gevlogen en hadden een afspraak met Jelco, hij had wat huizen en appartementen voor ons uitgezocht en daarnaast zeeen van tijd voor ons uitgetrokken( met koffie) en luisterde heel goed naar onze wensen, binnen twee dagen werden we verliefd op een superleuk huisje, waar wel het nodige aan moest gebeuren, maar dik binnen ons budget, wij helemaal blij. Nog blijer werden we toen Nynke in twee dagen tijd voor ons een Nienummer had, een bankrekening, een advocatenkantoor en een notaris, bovendien heeft ze in de maanden die volgden echt alles geregeld m.b.t. De verbouwing, airco’s,kachel,schoonmaak , noem maar op , wij hoefden dit alles niet te betalen en dat met ons bescheiden budget! Nu wonen we sinds twee maanden hier en nog mogen we bellen als er iets is, zo blij met hun. We willen hiermee zeggen dat ook met niet zoveel geld er altijd wat te koop is en met deze superbegeleiding kan je het echt doen. Heel veel dank aan DroomhuisSpanje.

DroomHuisSpanje

Wilbert & Antoinette (Nederland)

Wij willen jullie bedanken voor het begeleiden bij de aankoop van ons droomhuis in Spanje. Nynke speciaal bedankt voor jouw fantastische ‘oor’ voor alles waar wij mee komen. Je heerlijke rustige uitstraling en je adequate antwoorden en handelen altijd. En Jelco: jij bedankt voor je eerlijkheid en doortastendheid. Zonder dat hadden wij niet binnen twee dagen kunnen kopen in ons onbekend gebied.

DroomHuisSpanje

Jerry Liem (Nederland)

Persoonlijke benadering van in ons geval vooral Bennie en Nynke. Geduldig, niet pusherig en vooral betrokken. We hebben de pech de oplevering midden in het 'corona tijdperk' te hebben gehad, dus voorlopig spannend wanneer we eindelijk richting ons appartement kunnen. Voor een Droomhuis in Spanje kan ik Droomhuisspanje alleen maar hartelijk aanbevelen!! Hopen snel in Spanje langs te komen en eens te proosten op onze succesvolle aankoop!

Via Facebook

DroomHuisSpanje

Annelies van der Lans (Nederland)

Wij kunnen Jelco en Nynke aan een ieder aan bevelen. Ze luisteren naar je wensen en gaan hier goed mee om. Komen niet met voorbeelden die net wat boven het
aangegeven budget liggen. Bij het aandragen van huizen van onze kant kregen we een hele fijne terugkoppeling waarom het ene beter geschikt was dan het andere. Informatie die echt van belang is wil je een tevreden klant worden. Ook het bezichtigen van woningen ging allemaal soepel en hebben we genoten van alle info die we kregen. We zijn echt gevallen voor het Spaanse huis en konden er meerder malen naar toe om te bezichtigen. Goed geregeld en heel ontspannen is het allemaal verlopen. Nu trotse eigenaars en zodra het kan gaan we er van genieten met volle teugen. Bedankt voor jullie inzet en positieve werkwijze.
 
DroomHuisSpanje

Jan & Hieke (Nederland)

Nynke en Jelco zijn fijne mensen en goed met hun werk bezig. We hebben het als zeer prettig ervaren. In de zomer van 2020 hebben we samen naar huizen gekeken. Door de corona konden we niet nog een keer gaan kijken, maar dank zij de goede begeleiding hebben we een huis gekocht. De verdere begeleiding en hulp die ze aanbieden is niet opdringerig maar zeer professioneel. We hopen veel te kunnen genieten van het huis
Jan en Hieke
 
 
DroomHuisSpanje

Frank Tichelaar (Nederland)

Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van een appartement aan een golfbaan met uitzicht op de bergen. De kennis, toegankelijkheid, enthousiasme, de korte lijnen, het nakomen van afspraken en de betrouwbaarheid van Jelco en Nynke heeft er voor gezorgd dat ik niet lang heb hoeven nadenken om een droom te laten uitkomen. Ik raad iedereen aan bij interesse voor een huis in Spanje om contact op te nemen met Jelco en Nynke. Bedankt!

Via google 

DroomHuisSpanje

Cor Kramp (Nederland)

Het zit zo. Als je een appartement wilt kopen aan de Costa Calida dan zoek je een betrouwbare makelaar. In mijn contacten met de mensen van Droomhuis Spanje bleek al snel dat er een `` warme `` deken lag over de communicatie. Een appartement kopen vanaf een video kan alleen maar als je blind vertrouwen hebt in die partner. Welnu......een zeer geslaagde act bleek het te zijn. Mede dankzij Jelco Oosterhof Nynke en met name Bennie ben ik uitermate tevreden en blij met mijn appartement op het Condado de Alhama park. Niet allen voor- maar ook tijdens en zeker na de aankoop van dit appartement staan zij voor mij klaar om me te helpen.
Muchas gracias.
 
Whatsapp icon Whatsapp