×

DroomHuisSpanje
Avda. Príncipe de Asturias 92
30858 Paretón, Totana
Murcia, Spanje

San Juan de los Terreros

San Juan de los Terreros is een authentieke Spaanse badplaats waar het massa toerisme nog niet is ingeslagen. Heerlijk leven tussen de Spanjaarden en hun fantastische relaxte sfeer. Het dorpje heeft alles te bieden wat nodig is, mooie brede witte stranden met heel veel mogelijkheden om heerlijk te dineren of gewoon een lekkere tapas tussendoor te nemen.
Op 5 minuten rijden vinden we de stad Aguilas, een zeer populaire locatie onder de Spanjaarden. Deze historische stad is uitgerust met alle moderne faciliteiten zoals een winkelcentrum, een mooie boulevard met restaurantjes en een haven. Vraag gerust voor meer informatie over deze unieke projecten in San Juan de los Terreros.

Bezoek de enorme met kristallen bedekte grot in Pulpí

Het is nu mogelijk om de op een na grootste met kristallen bedekte grot ter wereld te bezoeken. We hebben het over de enorme geode van Pulpí, een grot die geheel gevuld is met kristallen van kwarts en amethist waar tot wel 10 personen tegelijk in kunnen.  In december 1999 werd de ‘geoda de pulpí’ of met de officiële naam ‘Geoda del Pilar de Jaravía’ per toeval gevonden. Een groep specialisten uit Madrid wilde de Mina Rica verkennen en stuitten op een door rotsblokken afgesloten ruimte. Toen ze eenmaal naar binnen konden werden enorme kristallen die vanuit de bodem, zijkant en bovenkant uitsteken ontdekt.
Gedurende jaren heeft men onderzoek verricht naar het natuurfenomeen met metershoge kristallen en kon men vaststellen dat het de op een na grootste geode ter wereld is.

Woningen in San Juan de los Terreros
Whatsapp icon Whatsapp